Misteriosul "Disc Genetic" din America de Sud


Discul genetic este unul dintre cele mai prețioase artefacte descoperite pe teritoriul Americii de Sud. Pe lângă faptul că este un mister, acest artefact demonstrează că în trecutul îndepărtat au existat anumite civilizații extrem de avansate, care dețineau cunoștințe extraordinare cu privire la viață.

Discul genetic, așa cum a fost botezat de către oamenii de știință, este mărturia vie că omul antic cunoștea secretele vieții. Imaginile înscrise pe una dintre fețele sale evidențiază ciclul complet de fertilizare al ovulului până la nașterea fătului. Acest fapt este unul incredibil pentru că astfel realizăm că civilizația care l-a creat cunoștea dezvoltarea vieții.

Un alt fapt interesant este că acest artefact este realizat din lidită, o rocă sedimentară, cu granulaţie fină, de culoare neagră sau cenuşie, formată din cuarţ şi calcedonie.



Chiar dacă aceasta este o piatră extrem de grea, ea are o structură stratificată, ceea ce nu permite prelucrarea sa. În esență, tehnologia actuală nu permite prelucrarea lidiței și acest fapt demonstrează încă o dată că civilizația care l-a creat era mult mai avansată decât cea a omului modern.

Discul genetic măsoară 27 cm în diametru, iar greutatea sa de aproximativ 2 kg. Imaginile de pe disc sunt extrem de bine realizate, unii specialiști sunt de părere că ating chiar perfecțiunea.

ȘI ATUNCI PUTEM SĂ NE ÎNTREBĂM CU CE TEHNOLOGIE A PUTUT FI REALIZAT ACEST DISC GENETIC?

Mai mult de atât, numeroase informaţii cu privire la genetica umană sunt înşirate pe faţa exterioară a discului, Ciudat este faptul că ele nu se pot vedea cu ochiul liber, ci doar la microscop.


Din acest motiv, există numeroși oameni de știință care sunt de părere că discul este creația unei specii extraterestre. Ciudat mai este faptul că are o vechime de peste 6000 de ani și conform analizelor nu s-a deteriorat deloc.

Pe partea cealaltă a discului genetic este prezentat modul de formare al lichidului seminal, apoi sunt prezentați mai mulți spermatozoizi, iar următoarea imagine este necunoscută.

În consecință, discul genetic este un artefact important pentru istoria omenirii și chiar dacă toate tainele sale nu au fost încă descoperite, el se află în posesia oamenilor de știință care încearcă din răsputeri să-i elucideze misterul.


Share on Google Plus

About Just Admin

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gallery